Hipan kausi 2017-18 alkaa

 

 

21.9.2017

 

Himangan pallon kausi 2017-2018 alkaa odottavin ja jännittynein mielin.

-Miesten joukkue palaa pitkän tauon jälkeen IIdivariin.Joukkue sai paljon uusia vahvistuksia,joten mielenkiinnolla odotetaan pelien alkua.Miehet aloittavat sarjakauden vieraissa TU vastaan 30.9

-Miesten 2joukkue saatiin myös perustettua ja he aloittavat 5divarista.Joukkueen pelit alkavat kotiturnauksella 14.10

-Naisten joukkue jatkaa viime kauden tapaan 3divarissa.Joukkueen pelit alkaa Kokkolassa 15.10

-C1-pojat saatiin myös kasaan vaikka vähän tiukalle menikin.Tämä joukkue saa myös kunnian avata Hipan sarjapelikauden pelaamalla Lohtajalla avausottelun 24.9 klo:11.00 SPV II vastaan.

-C-tyttöihin pitikin sitten kerätä tyttöjä useammasta ikäluokasta mutta nuori joukkue lähtee tosissaan haastamaan isompiaan. Tytöt aloittavat pelit myös 24.9 (Vaasassa)

-E1 poikiin ei valitettavasti saatu joukkuetta sarjaan mutta pojat jatkavat harjoittelua tulevaisuutta varten.

-E2 poikiin sarjajoukkue saatiin kasaan suhteellisen helposti. Pelien alkamisajankohta vielä auki.

-Uudeksi sarjajoukkueeksi perustettiin E-tytöt  .Tämän joukkueen tytöistä puolet on pelannut poikien kanssa jo muutamia vuosia ,joten voittojakin kaudella uskaltaa odottaa.

-F-pojat  joukkueen harjoitukset saatiin käyntiin vasta niin myöhään syksyllä,että syyskausi menee harjoittelussa. Toiveissa on tämä ryhmä lähtisi kevätkaudella sarjatoimintaan.

-F-tytöillä omaa liiton sarjaa ei ole ,mutta Hipa F-tytöt harjoittelee ja joukkue toimii samalla ponnahduslautana E-tyttöihin.

-G-junnut ovat myös aloittaneet "kiihkeän" harjoittelun. Tämän joukkueen tavoitteet ovat varmasti pitkällä tulevaisuudessa,joten leikkimielellä vielä.