Syysraportti 2017

8.11.2017

Kaikki Hipan joukkueet ovat aloittaneet sarjakautensa ja alkaa ehkä olla aika vähän tarkastella tilannetta.

Miehet 2div

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-2-divisioona-pm-m2d-07/3468

Miesten 2divaripelit ovat alkaneet positiivisissä merkeissä.Viidestä pelistä 3 voittoa. Kaikki voitot ovat tulleet kotiotteluissa,joissa parisataapäinen kotiyleisö on todellakin saanut lippurahoilleeen vastinetta. Toivottavasti kotiotteluiden hurmos jatkossa kantaa vieraspeleihinki.Hipa tällä hetkellä sarjassa 4.

Miehet II  5div

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pm-m5d-35/3047

Miesten kakkosporukka aloitti kauden räväkästi kahdella voitolla kotiturnauksessa, mutta Kokkolassa pelatussa toisessa turnauksessa tuli harmittava tappio kärkiottelussa. Hipa toisena sarjassa.

Naiset III div.

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-pm-n3d-06/2999

Naisten kausi on alkanut myös kahdella pelatulla turnauksella. Naiset ovat neljästä tiukasta pelistä raapineet yhden voiton ja ovat tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä.

C1-pojat

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c1-pojat-pm-pc1-61/2892

Hipan C-pojat ovat aloittaneet myös kauden erittäin hyvin.Kun kesällä vielä jännitettiin saadaanko koko joukkuetta kasaan niin nyt saadaan jännittää kuinka pitkälle pojat menee.4 pelistä 3voittoa ja tasapeli riittävät tällä hetkellä kärkipaikkaan sarjassa.

C-tytöt

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c-tytot-pm-tc-61/2948

C-tytöillä kausi alkoi hienosti kahdella voitolla Kälviällä,mutta toisessa turnauksessa peli ei aivan niin hienosti kulkenut.Toisen turnauksen tappioihin varmasti vaikutti muutaman avainpelaajan poissaolo. Tytöt ovat sarjassa kuudentena, 4pisteen turvin.

E2-pojat

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/e2-pojat-pm-pe2-62/3358

E-poikien pelit alkoivat myös kotiturnauksella.Liekö kotijännitystä,mutta ensimmäisestä pelistä tuli tappio SPV siniselle.Toisessa pelissä paikallisvastustaja Nibacosia vastaan pojat saivat kuitenkin pistetilin auki,6-2 voitolla. Sijoitus viides.

E-tytöt

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/e-tytot-pm-te-61/3506

Ennalta ehkä varmin sarjavoitto,joka hipalle voi tällä kaudella tulla on E-tyttöjen sarja. Tytöt aloittivat kauden murskaavasti kahdella voitolla,23-1 ja 14-0

Hipalla toimii myös F-juniorit ja g-juniorit ja toiveissa on ,että F-pojat saataisiin myös mukaan liiton sarjaan.Harjoituspelejä toki ovat jo pelanneet.